Ջնջել հաշիվը
Հաշվի ջնջումը կհեռացնի քո բոլոր այցեքարտերը, հրապարակային հղումները, լուսանկարներն ու մուտքի կապերը։ Այս գործողությունն անհնար է հետարկել։
Հաշիվը ջնջելու համար նախ մուտք գործիր Kaper-ի նույն հաշվով, ապա նորից բացիր այս էջը։
Մուտք գործելՀաշվի ջնջումը կհեռացնի քո բոլոր այցեքարտերը, հրապարակային հղումները, լուսանկարներն ու մուտքի կապերը։ Այս գործողությունն անհնար է հետարկել։
Հաշիվը ջնջելու համար նախ մուտք գործիր Kaper-ի նույն հաշվով, ապա նորից բացիր այս էջը։
Մուտք գործել